İŞ’TE KOBİ’den yepyeni bir hizmet daha: SUNUMATİK

is-te-kobi-den-yepyeni-bir-hizmet-daha-sunumatik.jpg

İçerik ve tasarımsal özelliklerin değerlendirildiği uluslararası yarışmalarda bugüne kadar altı ödüle layık görülen İŞ’TE KOBİ’nin (istekobi.com.tr), üye kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu ve tasarımı MagicClick Digital Solutions tarafından gerçekleştirilen, sektörel içerikleri Dünya Gazetesi desteğiyle oluşturulan yeni hizmeti SUNUMATİK ile KOBİ’ler görsel zenginliği yüksek sunumlara kolayca ve süratli şekilde sahip olacak.

SUNUMATİK, yurt dışıyla bağlantılı çalışmak isteyen KOBİ’ler için ayrıca bir kolaylık daha sunuyor. Uygulamanın içinde hazır bulunan cümlelerin kullanımıyla yabancı dil kaygısı taşımadan İngilizce sunum hazırlamak mümkün olabiliyor.

SUNUMATİK kullanıcıları, hazır sunum temalarını kullanarak, animasyon ve grafiklerle zenginleştirilmiş sunumlarını hızlıca hazırlayabilecek. KOBİ’ler firmalarına ait açıklamaların yanı sıra logo ve fotoğraf gibi görselleri de ekleyerek sunumlarını kişiselleştirebilecek, hazırladığı sunumları bilgisayarına indirebilecek, e-posta ile farklı kullanıcılara iletebilecek, Facebook, Twitter, Friendfeed vb. sosyal internet ağlarına ve İŞ’TE KOBİ’nin KOBİ Pazarı bölümündeki firma tanıtım sayfasına ekleyebilecek. Ayrıca, hali hazırda İŞ`TE KOBİ`de yer alan 24 farklı sektöre ilişkin güncel değerlendirmeleri içeren hazır sektör sayfalarını sunumlarına İngilizce veya Türkçe olarak ekleyebilecek.

İnternet kullanıcılarının firmalarını, ürün veya hizmetlerini; hızlı, pratik ve görsel olarak zengin sunumlarla tanıtabilmeleri için hazırlanan flash tabanlı bir internet uygulaması olan SUNUMATİK hizmetine, İŞ`TE KOBİ internet sitesi ana sayfası www.istekobi.com.tr ve www.sunumatik.com adreslerinden ulaşılabiliyor..

scroll to top