Healt Expo

Medikal Ürün Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı 10 Ocak 2013-13 Ocak 2013

Etkinlik Hit: 1552 / Yorum: 0 / 31 Aralık 2012 17:13
Healt Expo
-A +A

CNR EXPO İstanbul Türkiye

online davetiye/kayıt

etkinliğin web sitesi

2023 ihracat hedefi 5 milyar dolar olan medikal sektörü Health Expo İstanbul'da bir araya geliyor. 10-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı desteğinde CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık organizasyonunda gerçekleştirilecek fuarla, sektörün dış ticaretinin artırılması hedefleniyor.

Health Expo İstanbul; hizmet üreticilerine, müşterilerine ve yatırımcılarına diyalog yolu açıyor. Medikal Ürün, Hastane Donanımları, Sağlık Bilişim ve Teknolojileri, Laboratuar Sistemleri, Evde Bakım Ürünleri ve Sağlık Turizmi Fuarı'nda yatırımcıyı ve daha fazla hizmet alıcısını İstanbul'a çekme doğrultusundaki eylem planı belirlenecek. Fuarda Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar, Avrupa, Kuzey Afrika ve ABD'den gelecek yatırımcı ve iş adamlarıyla karşılıklı yeni iş birliği imkanlarına zemin hazırlanacak.

2 bini aşkın başhekim ve sağlık yöneticisi İstanbul'a gelecek

Türkiye'nin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek sağlık yetkilileri fuara, kongreye ve sempozyumlara katılacak. Ülke genelinden 2 bini aşkın başhekim ve sağlık yöneticisinin yer alacağı etkinliklere, T.C. Sağlık Bakanlığı öncülüğünde yurtdışından da komşu ülkelerin sağlık bakanları davet edilecek. Etkinliklerde, sektördeki sorunlara ve ihtiyaçlara çözüm oluşturabilecek görüş ve öneriler açıklanacak.

T.C. Sağlık Bakanlığı, 2011'de yürürlüğe koyduğu “Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Kapsamında Sunulacak Sağlık Hizmetleri Genelgesi” ile de sağlık turistinin aldığı hizmetin kalitesinin yükseltilmesini ve ülkemizin bu sektörden aldığı payın artırılmasını hedeflemektedir. Health Expo İstanbul'da sağlık turizmindeki gelişmelere ilişkin detaylar da sektörle paylaşılacak ve Türkiye'nin bu zenginliğinden daha fazla yararlanılmasına ilişkin projeler de sergilenecek.

Ürün grupları

Fuarın ürün grupları arasında ameliyathane cihazları, aletleri ve donanımları, acil ve yoğun bakım ekipmanları, ortopedik cihaz ve protezler, hasta yatakları, hastane mobilyaları, ventilasyon sistemleri, hijyenik klima sistemleri, dezenfektanlar, medikal giysiler, hastane içi haberleşme sistemleri, kalite sertifikasyon sistemleri, ilaç hammaddeleri ve sarf malzemeleri de yer alıyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Günlük Gazeteler
Oku